A Lenovo Thinkpad L490 laptop előnyei

A Lenovo Thinkpad L490 laptop előnyei

 

A Lenovo ThinkPad szériája évek óta rendkívüli népszerűségnek örvend a vállalati felhasználók körében. Nem hiába, hiszen a gyártó termékei nem okoznak csalódást ha megbízhatóságról, illetve teljesítményről van szó. Ismerje meg velünk a Lenovo L490 modellt!

A ThinkPad szériáról

A Lenovo üzleti használatra tervezett sorozata, a ThinkPad mindenkinek ismerős lehet, aki járatos a tech világában, hiszen ma már szinte a világon mindenhol használják az ebbe a családba tartozó modelleket. Fő előnyeik közé tartozik a megbízható működés mellett a kiváló hordozhatóság és strapabíróság, ami az otthoni vagy hibrid munkavégzés elterjedésével még nagyobb szerepet kap napjainkban. 

Jellegzetes kialakításuk miatt könnyű őket felismerni, hiszen minden modell elegáns, teljesen fekete designt kapott. Ha tehát kifejezetten üzleti laptopot keresünk, érdemes lehet böngészni a ThinkPad sorozatba tartozó modellek között. 

A szériának mára már rengeteg alsorozata létezik, így szinte minden felhasználói igényt le tudnak fedni. Napjainkban kiemelkedően népszerű a L sorozat, amely számos előnye mellett kedvező kialakítása miatt is keresett a piacon, hiszen vékonyabb, mint a korábbi típusok, billenyűzete pedig rendkívül kényelmes használatot biztosít. 

 

A Lenovo L490 modell tulajdonságai 

Ahogyan azt a rövidítésből is láthatjuk, a ThinkPad L alsorozatához tartozik a L490-es modell, amely mind hatékonyság, mind mobilitás szempontjából jelesre vizsgázik. Az i5-ös processzor, 8GB RAM, illetve a full HD felbontású kijelző gondoskodik arról, hogy zökkenőmentes felhasználói élményünk legyen. A készülék emellett Intel UHD Graphics 620 videokártyával rendelkezik.

A 14 colos kijelzőnek köszönhetően kellően nagy méretben tudjuk megjeleníteni a dokumentumokat, a jó felhasználói élményhez pedig a tükröződésmentes matt felület, és LED háttérvilágítás is hozzájárul. 

Kialakítását tekintve itt is megkapjuk a ThinkPadra jellemző elegáns, fekete designt, amivel komoly hatást kelthetünk bármilyen megbeszélésen, ráadásul jóval vékonyabb is, mint a korábbi alsorozat modelljei. Csatlakozók tekintetében rendelkezik HDMi kimenettel, 3 db USB porttal, valamint fejhallgató kimenettel is, így online meetingekhez könnyedén csatlakoztathatunk bármilyen kiegészítőt is. 

 

Kinek ajánlott a beszerzése? 

Egy ThinkPad L490 modell kiváló választás lehet mindenkinek, aki a hétköznapi használaton felül munkára, illetve táblázatok és egyéb fájlok kezelésére is szeretné használni számítógépét, illetve fontos számára a megbízható működés.

A L490 egy kifejezetten elegáns, könnyen hordozható készülék, amivel bármilyen fontosabb találkozón vagy konferencián büszkén részt vehetünk. Vékonyabb kialakítása miatt kis helyen is elfér, így akkor is jó társunk lehet, ha esetleg sokat utazunk. 

A jó minőséget azonban meg kell fizetni, így ez a széria semmiképpen sem az alacsonyabb árkategóriát képviseli. Ha szeretnénk törekedni a minél jobb ár-érték arányra, érdemes lehet szétnézni a használt laptopok piacán is, hiszen kedvező áron juthatunk pár év vállalati használat után leselejtezett, felújított modellekhez. Egy ilyen beszerzés azontúl, hogy előnyösebb anyagilag, nem jár semmilyen rizikóval, hiszen ezekhez a gépekhez is tartozik garancia, így gond nélkül visszavihetjük meghibásodás esetén. 

 

Amennyiben a webáruházunkban található termékekkel kapcsolatban kérdésük merülne fel, kérjük keressenek minket elérhetőségeinken

Tartalomhoz tartozó címkék: 2024