MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel Ön kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni weboldalunkon.

A szolgáltatást nyújtó a Barion Payment Zrt., amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó (engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.).

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrál a Barionhoz, soha többé nem kell begépelni a kártyaadatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail cím és jelszó megadása.

Fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyát
  • Visa vagy Electron bankkártyát
  • Amex SafeKey bankkártyát

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha Önnek nincs bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire akár ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben a Barionnál regisztrált e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.
A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal Ön követheti vásárlásait, Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

Web App  Google play  App Store

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán:
www.barion.com