Dell Optiplex 7040 – részletes vélemények és kritika

Dell Optiplex 7040 – részletes vélemények és kritika

A Dell számítógépek világszínvonalúak, mindenki ismeri őket a kiváló teljesítményükről, és használhatóságukról. De mit érdemes tudni a Dell Optiplex családról, vagy azon belül is a Dell Optiplex 7040 modellről?

Hiszen, vásárlás előtt jó lenne vásárlói véleményekkel is találkozni, pontosan tisztában lenni azzal, hogy mit várhatunk ettől a PC-től. Mit mondanak róla mások? Mire használható egyáltalán? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Dell Optiplex 7040

A Dell Optiplex gépekről

A Dell Optiplex számítógépek az üzleti célú számítógépek családjába tartoznak. Általában nagy teljesítmény, kiváló minőség és hosszú élettartam a jellemző, még a Dell számítógépeken belül is. Mivel PC-k és asztali számítógépek, ezért magasabb teljesítményt nyújtanak, mint a legtöbb laptopmárka.

Így kijelenthető, hogy akár nagyobb teljesítmény-és hardverigényű feladatokra is remekül felhasználható ez a termékcsalád.

Mi jellemzi a Dell Optiplex 7040 megjelenését?

A PC sötét burkolatú, maximálisan modern megjelenésű. Az asztali gépek listáján körülbelül közepes méretűnek számít, könnyedén elfér egy íróasztalon, ha helyet csinálunk neki. Tökéletesen beleillik egy irodai környezetbe, vagy egy otthoni íróasztal alá is helyezhető.

Mennyiért kapható?

Használtan körülbelül 120 ezer forintba kerül, így közepes árkategóriát üt meg. Vannak olcsóbbak is ennél – kapható akár fele ennyiért is használt PC a piacon – és vannak drágábbak is. A teljesítményét az ára mutatja: viszonylag magas teljesítményt nyújt.

Termék adatlap

Mire használhatjuk?

A gép alapvetően kérhető SSD-vel vagy HHD-vel is, ennek megfelelően a teljesítménye is eltérő lehet – SSD-vel picit magasabb.

Otthoni használatra, home office munkákra, különféle hobbikra, Office programok futtatására tökéletesen megfelelő. Ha játékprogramokat akarunk rajta futtatni, arra is alkalmas, kielégítő teljesítményt nyújt. 

Vásárlói vélemények

Rengeteg vásárlónktól jött már pozitív visszajelzés ezzel a termékkel kapcsolatban. Mit mondanak róla mások? Olvasd el pár korábbi vásárlónk véleményét!

Pintér Ferenc véleménye

A számítógép tökéletesen hozta azt a szintet, amit elvártunk tőle. Pillanatokon belül elindul, és sokkal gyorsabban működik, áll fel a rendszer, mint az előző asztali számítógépünk használatakor.

Nagy János véleménye

A számítógépen játékprogramokat akartam futtatni, ehhez kellett volna. Erre a célra tökéletesen alkalmas volt! Köszönöm, mind a mai napig tökéletesen működik, pedig már évek óta használom.

Ferenczi Zsuzsanna véleménye

A Dell Optiplex 7040-et irodai gépnek szántuk, és nem bántuk meg, hogy ezt a modellt választottuk, és hogy Önöktől vásároltunk. Maximálisan segítőkészek voltak velünk.

Használtan is ugyanolyan jó ez a modell?

A használt PC-k talán nem is működnek jól, vagy olyan sokáig – gondolhatnánk elsőre. Ez hatalmas tévhit! Mi több, mint 25 éve foglalkozunk használt laptopok és számítógépek árulásával, nekünk az a véleményünk, hogy megfelelő beszállítói minőség és egy kiváló átvizsgálás mellett a gépek pontosan ugyanolyan jó minőséget képviselnek.

Szeretnél használtan hozzájutni egy prémium Dell Optiplex 7040 géphez? Mindezt egy új gép árának töredékéért, akár 2 év garanciával, ingyenes házhoz szállítással? Akkor ne keress tovább, rendelt meg a számítógépet még ma! 

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022