A Dell Latitude E5430 laptopok kiválóak home office-ra és tanulásra is

A Dell Latitude E5430 laptopok kiválóak home office-ra és tanulásra is

A Dell Latitude E5430 laptopok nem csak jól néznek ki, de tökéletes megoldás jelentenek a home office során felmerülő feladatokra is. A népszerű gyártó ennek a sorozatnak a gyártásakor egyensúlyra törekedett a teljesítmény és a tartósság terén, miközben a gazdaságos árazást is szem előtt tartotta. A Tri-Metal tokozás pedig nem csak otthon védi a laptopot, hanem az utazás közbeni munkavégzéskor is.

Természetesen nem csak dolgozni lehet a Dell Latitude E5430 laptopokkal, hanem tanulni is, legyen szó távoktatásról vagy bármilyen más feladat elvégzéséről.

Mit kell tudni a Dell Latitude E5430 laptopról?

A munkához és tanuláshoz a két legfontosabb dolog, hogy az E5430 laptop beépített webkamerával és mikrofonnal rendelkezik, ezért azonnal készen áll a használatra. Nem kell külön megvenni ezeket a kiegészítőket, és drivereket sem kell telepíteni hozzájuk.

A laptop hivatalos, jogtiszta Windows 10-zel rendelkezik, és ahogy a webshopunk összes termékénél, ez esetben is számos munkát és tanulást segítő szoftver került fel rá. Az Open Office irodai csomag tartalmazza a szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt és prezentációkészítő-szoftvert, az internetezéshez pedig a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészők állnak rendelkezésre. A tömörített állományok kicsomagolását az előre telepített WinRar végzi, a videós és zenés tartalmak lejátszását pedig a VLC Media Player.

Szintén a munkát és a tanulást segíti a PDF fájlok megnyitására szolgáló Adobe PDF olvasó, illetve a csapatmunkára és e-learningre használható Zoom és TeamViewer szoftverek.

A hasznos programokat a Dell Latitude E5430 laptop hardverei is támogatják, így a szükséges teljesítmény is rendelkezésre áll. A szálcsiszolt alumínium ház Intel i5-ös processzort rejt, a gyorsaságot pedig a 4 GB-nyi DDR3 memória is segíti. Ez a modell már nem klasszikus merevlemezt használ, hanem szupergyors SSD tárolót kapott, ami nagyságrendekkel gyorsabb működést tesz lehetővé.

A DVD és CD lemezek olvasása vagy írása a beépített DVD RW meghajtóval lehetséges, de a pendrive is rádugható a laptop oldalára. USB portból a megszokottnál több, összesen 4 áll rendelkezésre, ebből 2 darab az USB 2 szabványt támogatja, a másik 2 darab pedig a szupergyors USB 3-at. Ez utóbbinak köszönhetően jelentősen lerövidül az az idő, amíg a nagyobb méretű fájlok kimenthetők a pendrive-ra.

Az internetezést a beépített wi-fi modem segíti, emiatt nincs szükség hálózati kábelre, és utazás közben is bárhol fel lehet kapcsolódni az ingyenes wi-fi hálózatokra. A Dell Latitude E5430 laptop olyan extrákkal is rendelkezik, mint a HDMI és VGA portok, ezekre a monitor vagy a modern tévék is ráköthetők. A nyugodt munkavégzést és a tanulást a fejhallgató kimenet is támogatja, ahova bedugható a fülhallgató jack dugója, hogy a környezetünket se zavarjuk.

A laptop rengeteg mindenre alkalmas. Például, nézhetünk rajta filmet. Mi tiszteltük - megnéztük rajta Noé bárkájának történetét

Tartalomhoz tartozó címkék: Dell E5430 használt laptop