Dell OptiPlex 3020 – vélemények és kritika

Dell OptiPlex 3020 – vélemények és kritika

A Dell a mai napig az egyik legnépszerűbb asztali számítógép márka – nem hiába, hiszen a világ vezető számítástechnikai vállalatáról beszélünk. Felhasználóbarát kialakításuk és kiemelkedő teljesítményük teszik őket a vásárlók szemében népszerűvé – még akkor is, ha a termékcsaládon belül bizony lehetnek eltérések. Mire jó a Dell OptiPlex 5050 modell? Pontosan mire érdemes használni? Mennyiért kapható?

Cikkünkben egy részletes kritikát és véleményt szeretnénk bemutatni.

Mi jellemzi a Dell OptiPlex 3020 megjelenését?

Kinézetét tekintve teljesen átlagos asztali számítógépnek mondható. Fekete színe, sima felülete tökéletesen beleillik bármely irodai környezetbe. A gép elején két darab USB csatlakozási lehetőség is van, ami kiválóan alkalmas lehet például arra, hogy a telefonunkat csatlakoztassuk a gépházhoz. A modell alapvetően jól bírja a használatot, ennek köszönhetően még használtan is megkímélt, szép állapotú.

Dell OptiPlex 3020

Mennyibe kerül?

Az ár sok mindentől függhet: kérünk hozzá garancia kiterjesztést? Milyen kiegészítőkkel szeretnénk megvásárolni? Amennyiben 128 GB SSD-vel, 4 magos I5-ös processzorral és 8GB-nyi RAM-mal szeretnénk megvásárolni, körülbelül 70.000 Ft-ra számíthatunk használtan - újonnan ez jóval több lehet.

Termék adatlap

Mire használható a modell?

A gép – az ára ellenére – kiváló teljesítményt nyújt. Nem olyan erős, mint a 2-300.000 Ft-ért megvásárolható vetélytársai, azonban bőven megüti azt a szintet, amit egy otthoni, vagy irodai használatra szánt géptől elvárnánk. Kiválóan alkalmas otthoni filmnézésre, internetezésre, YouTube használatra, vagy Office programok futtatására. Akár internetes vagy desktop játékok használatára is megfelelő teljesítményt nyújt.

HDMI csatlakozóval rendelkezik, így akár TV-re is köthetjük, használhatjuk kijelző helyettesítésére, például bemutatókhoz, vagy prezentálásra.

Vásárlói vélemények

Milyen véleménnyel vannak a termékről korábbi vásárlóink? Mit mondanak erről a modellről mások?

Farkas Tamás véleménye

Mi olcsón szerettünk volna asztali PC-t venni, de nem tudtuk eldönteni, hogy mit érné meg megvenni, hiszen „olcsó húsnak híg a leve”. Nagyon elégedettek voltunk azzal a teljesítménnyel, melyet a Dell OptiPlex 3020 nyújtott.

Kövér Péter véleménye

Soha életemben nem vásároltam eddig ilyen kiváló áron ilyen minőséget. Egy irodai gépre lett volna szükségünk, amiért nem kérnek el horror árakat, és a garancia is kielégítő. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!

Kispál János véleménye

Gyors kiszállítás, hibátlan minőség. Köszönöm szépen, máskor is az Önök webáruházát fogom választani. Kellemesen csalódtam a használt minőségben!

Érdemes-e használtan is venni?

A használt PC-k egyik lehetséges hátulütője - gondolhatnánk elsőre - hogy nem fognak annyi ideig működni, mint egy újonnan vásárolt. Hiszen, az olcsóbb ár ellenében senki nem szeretne egy olyan gépet kapni, ami sokkal kevesebb ideig lesz funkcionálisan használható.

Webáruházunkban minden egyes termékre egy év garanciát nyújtunk, a PC-ket és laptopokat ingyenesen házhozszállítjuk. A garancia minimális felár ellenében akár két évre is bővíthető! Ha érdeklődik, rendelje meg a terméket még most, mielőtt kifogy a készlet!

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022