Mik a legjobb laptopok webdesigner munkákra?

Mik a legjobb laptopok webdesigner munkákra?

Webdesigner munkákra rengeteg féle laptopot lehet használni - de mégis melyek azok, amelyek igazán jól használhatók és kézreállók, valamint praktikusak? 

A webdesign szakma rendkívül izgalmas, de nagyon fontos, hogy olyan számítógéppel álljunk neki a munkának, amely tényleg jól használható, és eredményesen. Mik a legfőbb szempontok vásárláskor? 

Megbízhatóság 

Volt már rá példa, hogy egy kiváló web designer egész egyszerűen nem úgy használta a laptopját, ahogy keleltt volna, ennek eredményeképp az tönkrement. Habár a használótól is rengeteg minden függ, nagyon fontos megjegyezni, hogy a gyártónak eleve olyan gépet kell készítenie, amely nem mondja fel egykönnyen a szolgálatot. 

Gyorsaság 

A kiszemelt gép mindenképp legyen gyors! Egy olyan gép nem lehet opció, amelyik rendkívül lassú, és folyamatosan túlhajtja magát. Rendszeresen érdemes a design munkákra használt gépet kitakarítani, és érdemes legalább egy i7-es processzorral rendelkező gépre beruházni. 

Különféle IDE-k és szövegszerkesztők futtatási lehetősége 

Fontos, hogy a gép, amit kiszemeltünk, képes legyen különféle szövegszerkesztőket is futtatni - például NotePad++, vagy Sublime Text Editor. Ennek az az oka, hogy enélkül nem fogunk tudni honlapokat készíteni, enélkül pedig weboldalt indítani elég nehéz lesz.