Lenovo felújított használt számítógép garanciával

Használt Lenovo (régi nevén IBM) számítógép 1 év garanciával, kedvező árakon, bevizsgált állapotban, ingyenes szállítással egész Magyarország területén elérhető nálunk. A Lenovo márka felújított termékei megbízhatóak, kifogástalanul működnek, és a cég több évtizedes tapasztalata és technológiai kiválósága garantálja, hogy a vásárlók a legjobb minőséget kapják. A gondosan végrehajtott felújítási folyamatnak köszönhetően a használt Lenovo számítógépek új életre kelnek, és a legmodernebb technológiai előnyöket hozzák el a vásárlók számára.
Rendezés:

Lenovo ThinkCentre M73 felújított számítógép garanciával Pentium-8GB-500HDD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Pentium® G3220T 2,6GHz (3MB SmartCache)
RAM: 8GB DDR3 RAM   bővíthető 
HDD: 500GB HDD  bővíthető 
VGA: Intel® HD Graphics
ODD: nincs
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
5 db raktáron
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)

Lenovo ThinkCentre M73 felújított számítógép garanciával Pentium-8GB-240SSD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Pentium® G3220T 2,6GHz (3MB SmartCache)
RAM: 8GB DDR3 RAM   bővíthető 
SSD: 240GB SSD  bővíthető 
VGA: Intel® HD Graphics
ODD: nincs
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
Utolsó 1 db raktáron
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)

Lenovo ThinkCentre M73 felújított számítógép garanciával i3-8GB-120SSD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i3-4130T 2,9GHz (3MB SmartCache)
RAM: 8GB DDR3 RAM   bővíthető 
SSD: 120GB SSD  bővíthető 
VGA: Intel® HD Graphics 4400
ODD: nincs
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
13 db raktáron
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)

Lenovo ThinkCentre M710s felújított számítógép garanciával i5-16GB-256SSD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i5-7500 3,4GHz (3,8GHz Turbo / 6MB SmartCache)
RAM: 16GB DDR4 RAM   bővíthető 
SSD: 256GB NVMe SSD  bővíthető 
VGA: Intel® HD Graphics 630
ODD: nincs
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
5 db raktáron
68.990 Ft (54.323 Ft + ÁFA)

Lenovo ThinkCentre M710s felújított számítógép garanciával i5-16GB-256SSD-W11

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i5-7500 3,4GHz (3,8GHz Turbo / 6MB SmartCache)
RAM: 16GB DDR4 RAM   bővíthető 
SSD: 256GB NVMe SSD  bővíthető 
VGA: Intel® HD Graphics 630
ODD: nincs
OS: Windows 11 Professional (telepítve)
5 db raktáron
68.990 Ft (54.323 Ft + ÁFA)

Használt Lenovo számítógép

A Lenovo talán az egyik legjobb számítógép márka. Ismert a megbízhatóságáról, kiváló használhatóságáról, valamint ismert arról, hogy mennyire gyorsan, precízen működik. Ezen cég egyaránt gyárt laptopokat és asztali PC-ket.

Habár a laptop termékcsaládjuk kicsit ismertebb a hétköznapi emberek számára, a számítógépeik is rendkívül népszerűnek számítanak a kereskedelmi piacon.

A nálunk vásárolt használt Lenovo számítógépek esetében a megbízhatóság és a teljesítmény összekapcsolódik azzal a biztos tudattal, hogy minden termék átesett a szigorú teszteken és ellenőrzéseken, ezzel pedig biztosítjuk a számítógépek hosszú távú és problémamentes működését.

Ingyenes házhozszállítás

Kereskedésünk egész Magyarországon ingyenesen házhoz szállítja a megrendelt terméket futárszolgálatunk segítségével, ráadásul visszavételi garanciát nyújtunk, így a vásárlási feltételek rendkívül kedvezőek.

 

Szempontok a használt Lenovo számítógép kiválasztásához

A számítógép vásárlás során az elsődleges paraméter nem más, mint a processzor típusa. Egy korszerű Intel® CoreTM i5 változat, vagy egy akár ennél fejlettebb Intel® CoreTM i7 darab kiváló alapot szolgáltathat a PC kellően gyors és megbízható működéséhez. 

Szintén a használt gép gyorsasághoz adhat hozzá a memória, amiből egy 8GB DDR4 típus szintén tekinthető belépőszintnek. Mivel a használat célja jelentősen meghatározza, hogy mekkora memóriára lesz szükség, ezért ezt kell legelőször tisztázni. A vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen célból is vesszük a használt számítógépet: például játékra, munkára, internetezésre, multimédiás feladatokra szeretnénk majd használni. Általánosságban igaz, hogy például sima irodai munkára a 4GB memória is elegendő lehet, de ha már nagyobb teljesítményű programokat vagy játékokat is szeretnénk futtatni, akkor biztosan több memória kell majd. 

A merevlemez, illetve az SSD nagyságát a tárolni kívánt fájlok mennyiséghez a legjobb igazítani. Az SSD-k számos változatban elérhetők, különböző tárolókapacitásokkal, például 120GB, 256GB, 500GB, 1TB vagy akár 2TB és annál is több. A kisebb kapacitások kiválóak az operációs rendszer és gyakran használt programok tárolására, míg a nagyobbak ideálisak a nagy méretű fájlok, média tartalmak és játékok elhelyezéséhez. Az SSD-k gyorsabb hozzáférési sebességet és alacsonyabb késleltetést kínálnak a merevlemezekhez képest, ami tovább fokozza a számítógép teljesítményét és reakcióidejét. 

A fentiek mellett a korszerű videokártya megléte is kiemelten fontos, hiszen kulcs szerepe van a vizuális tartalom megjelenítésében. A videókártya fejlettsége teszi lehetővé a magasabb felbontású és részletgazdag képek, valamint a valósághűbb 3D grafika megjelenítését. A megfelelő videokártya kiválasztása nemcsak játékokhoz, de grafikai munkákhoz, médiafogyasztáshoz és kreatív tevékenységekhez is rendkívül fontos, ugyanis alapvetően befolyásolja a gép teljesítményét és a felhasználói élményt. 

Ezeket együttesen javasolt figyelembe venni, mint kulcsfontosságú szempontok a használt Lenovo PC választásának kérdésköre kapcsán. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy Önnek melyik használt Lenovo számítógép lenne a tökéletes, keressen fel minket  elérhetőségeinket!

 

Még néhány megfontolandó ötlet a Lenovo Thinkcentre számítógép beszerzéséhez

Fontos, hogy nálunk egy használt Lenovo Thinkcentre számítógép mellé is jár garancia. Így nem kevesebb, mint egy 1 év viszonylatában kockázatmentes a döntéshozatal, de akár a garancia kiterjesztésére is van lehetőség, mondhatni jelképes összegért cserébe.

Tudni kell, hogy még a legjobb használt PC funkcionalitása is korlátozott lesz, ha nincsenek hozzá meg a szükséges kiegészítők. A kompatibilitás érdekében nem árt megnézni, hogy például USB csatlakozóból mennyi áll rendelkezésre.

Ezenfelül a monitor/TV kimenet, illetve az audio csatlakozók típusa is sokat számíthat. Hogyha a kiválasztás ideje alatt ezekre is sikerül tudatosan odafigyelni, az megfelelő alapot jelenthet a majdani hibátlan működéshez.

Sőt, akár a PC rendelésével egyidőben kiegészítők is hozzácsaphatók magához a használt Lenovo számítógéphez, amelyek extra hozzáadott értékkel bírhatnak a későbbiekben. Ilyen lehet egy optikai egér, egy pendrive, vagy akár egy full HD webkamera.

 

Adunk néhány tippet, hogy könnyebb legyen az oldalon belüli keresés

Lehet az egy opció, hogy egyesével végigböngésszük az oldalon elérhető használt számítógépek mindegyikét. Ezzel együtt könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb módja is létezik a keresésnek, mutatjuk hogyan.

Nincs más teendő, mint az oldal bal szélén elérhető szűrési feltételeket használni. Például egyetlen kattintás, és a processzor típusa alapján máris csak azok a használt Lenovo PC modellek jelennek meg a listában, amelyek relevánsnak számítanak.

Szintén sokat lendíthet a keresés menetén a sorba rendezés lehetősége. Ez a funkció a lista tetején érhető el, és többek között az ár, vagy pedig az értékelések alapján biztosít lehetőséget a termékek igény szerinti rangsorolására.

Mindezek mellett arra is van lehetőség, hogy a készülék mellé akár egy használt monitort, szoftvert vagy bármilyen más tartozékot találjunk. Ehhez használjuk bátran a lap tetején elérhető menüsort, és egyszerűen csak válasszuk ki a számunkra releváns kategória nevét.

 

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő használt Lenovo számítógépet, akkor már csak a rendelés van hátra!

Megvan, hogy melyik használt Lenovo Thinkcentre számítógép lesz a kiválasztott? Akkor tetszés szerint pipáljuk be, hogy kérünk-e hozzá tartozékokat, majd adjuk hozzá a terméket a kosárhoz.

Következő lépésként jobb felül a sarokban válasszuk a “pénztár” gombot, és kezdjük el figyelmesen kitölteni az űrlapot az adatainkkal. Ezután válasszuk ki a fizetési, majd pedig az átvételi módot.

Ha az összesítésnél minden adatot rendben találunk, küldjük el a rendelést. Így a visszaigazolás másodperceken belül megérkezik az email postafiókunkba. Ezt követően pedig futárszolgálatunk már szállítja is Önnek a raktáron lévő terméket!