Laptop csatlakozók, átalakítók

Displayportok a hang és a kép tökéletes továbbítására, Asztali számítógépek, notebookok, laptopok csatlakoztatása egyaránt megoldott. Kedvező szállítási feltételek!
Rendezés:

Gembird Cablexpert HDMI v1.4 male-male 1.8m kábel

Nagy sebességű HDMI kábel (P/N: CC-HDMI4L-6) Ethernettel 1,8 m
15 db raktáron
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)

Displayport - Displayport kábel 1.8M

Displayport - Displayport kábel 1.8M
Utolsó 1 db raktáron
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Displayport - HDMI átalakító, adapter

Az átalakító lehetővé teszi a DisplayPort jelek átalakítását HDMI jelekké. Ideális DisplayPort készülékek és HD TV készülék összekötéséhez, a csatlakozó digitális formában, megfelelő minőségben továbbítja a képet és a hangot is.
11 db raktáron
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

Mini Displayport - HDMI átalakító, adapter

Az átalakító lehetővé teszi a Mini DisplayPort jelek átalakítását HDMI jelekké. Ideális DisplayPort készülékek és HD TV készülék összekötéséhez, a csatlakozó digitális formában, megfelelő minőségben továbbítja a képet és a hangot is.
9 db raktáron
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

Mire jó egy csatlakozó? 

Egy csatlakozó arra való, hogy az egymáshoz kapcsolódó különböző eszközöket össze tudjuk kapcsolni vezetékkel. Például lehet csatlakozót használni a TV, számítógép, monitor, videokártyák, notebookok eszközök összekapcsolására.  

Mi az az adapter? 

Az adapter, más néven átalakító nem más, mint egy adott egyszég használatához szükséges illesztő. Feladata az eszközök eltérő jelszintjének és egyéb elektromos jellemzőinek egymáshoz való igazítása, illetve a kommunikációs protokollok közti fordítás létrehozása is. Például adapter az az eszköz is, ami lehetőbé teszi a DisplayPort jelek átalakítását HDMI jelekké

Rendelj webáruházunkból!

Amennyiben kérdésre lenne szükséged, nyugodtan hívd ügyfélszolgálati munkatársunkat, aki segíteni fog neked abban, hogy a megfelelő terméked tudd kiválasztani. Kedvezményes áron szállítunk egész Magyarországon.