Microsoft Office

Microsoft Office programcsomag otthoni használatra, irodába, a szokásos napi számítógépes teendők végzésének megkönnyítésére. A Word, Excel, PowerPoint, Outlook licenszek egy csomagban, egy helyen. 

Miért érdemes az Office programcsomagot megvásárolni? 

Sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon tényleg megérné-e arra a 10-20 ezer forintra évente beruházni, melyre azért van szükség, hogy az Office család programjait használhassuk. Hiszen, ott van a Libre Office is, amely akár teljesen ingyenes, és a legtöbb funkcióval akár az is rendelkezik. 

Az Office programok a legergonómikusabbak!

Általában így szokott ez lenni minden mással is: amiért fizetni kell, az jobb minőséget takar. A Word például sokkal ergonómikusabb és fejlettebb, mint a legtöbb hasonló, akár ingyenes szoftver. Ráadásul ezeket folyamatosan fejlesztik, és rengeteg extra funkció érhető el rajtuk, amely más programcsaládok esetén nem feltétlenül igaz. 

Az irodai munkavégzés gyors lesz és élvezetes 

Nem mindegy, hogy az embernek hogyan telnek el munkával a napjai. Vontatott a munka? Vagy igazi élvezet, és az ember érzi magán azt, hogy minden perce örömmel telik el? A kiadott munka persze lehet unalmas, de a programok, melyekkel a munkát kell végezni, nagyban hozzájárulhatnak az élvezeti faktor megteremtéséhez és a munkavégzési hatékonysághoz. 

A cégünk, vállalkozásunk profitja is megnő

Talán nem is hinnénk, hogy mennyire gyorsan visszajön a vásárlás ára. A mai munkavállalók óradíja sem alacsony: az a 16.000 Ft, amelybe a programcsomag kerül, mindössze 2-4 munkaóráját fedezi az irodában dolgozó alkalmazottunknak. Ha a munkavégzés lelassul, akkor hamar kiesik a munkaidő révén annyi pénz, mint amennyibe a licenszdíj került volna. 

Milyen használt laptopokra, számítógépekre lehet telepíteni ezeket a szoftvereket? 

Gyakorlatilag bármilyen PC-re vagy Notebookra telepíthetők, Windows 10 operációs rendszer alá. A folyamat roppant egyszerű, szinte el sem lehet rontani. Csupán követnünk kell az utasáításokat, és az eredmények máris jönni fognak.