Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

 

Minden nálunk vásárolt használt laptopra, használt számítógépre, használt monitorra 28 napos visszaküldési, vásárlástól való elállási lehetőséget biztosítunk a törvényileg előírt 14 nap helyett. 

A fent említett termékeket nyugodtan megnézheti, szemrevételezheti, kipróbálhatja otthonában és amennyiben mégsem lenne elégedett termékkel 28 naptári napon belül ingyenesen visszaküldheti. Nálunk a visszaküldés díját sem kell Önnek állnia, csak jelezze nekünk emailben (laptop@starelektro.hu) a visszaküldési szándékát.

 

Az emailben írja meg az alábbi adatokat:

- A visszaküldendő termék gyári száma vagy a rendelés szám vagy a számlaszám:

- A csomagfelvét címe:

- Mikorra küldhetjük a GLS futárt (aznapra nem csak az email beérkezését követő 1-2 napon belül tud a GLS futár leghamarabb odaérni):

- Email cím amit megadhatunk a GLS futárszolgálatnak:

- Telefonszám, amit megadhatunk a GLS futárnak:

- Az Ön bankszámla száma amire visszautalhatjuk a vételárat a termék beérkezése után:

 

Írja meg mikorra és milyen  és mi GLS futárt küldünk a visszáru csomagért a saját költségünkön. Önnek nincs más teendője mint biztonaságosan visszacsomagolni a terméke lehetőség szerint az eredeti általunk küldött csomagolásba vagy ha esetlegesen az már nincs meg, akkor biztonságosan becsomagolni egy erős karton dobozba, kibélelve azt.

Amint a termék sértetlenül, az eredeti állapotában visszaérkezet hozzánk, mi a lehet leghamarabb átnézzük, ellenőrizzük teszteljük és amennyiben mindent az eredit állapotnak megfelelően találtunk visszautljuk az Ön által megadott számlászámra a teljes vételárat. Az átutalás általában 2-3 napon belül, de maximum 10 napon belül megörténik.