A hasznát Lenovo ThinkPad laptopok bemutatása

A hasznát Lenovo ThinkPad laptopok bemutatása

 

A Lenovo ThinkPad laptopok a cég legnépszerűbb termékcsaládjába tartoznak. Ezek a laptopok megbízhatóságukról, tartósságukról és kiváló teljesítményükről ismertek. A ThinkPadeket széles körben használják vállalati környezetben, de magánszemélyek számára is népszerű választást jelentenek.

A ThinkPad laptopok számos különböző modellből állnak, amelyek különböző igényekhez és költségvetésekhez igazodnak. A legnépszerűbb modellek közé tartozik a ThinkPad T, X és P sorozat.

A ThinkPad T sorozat a vállalati felhasználók számára készült. Ezek a laptopok nagy teljesítményűek, hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek és megbízhatóak.

A ThinkPad X sorozat a hordozhatóságra helyezi a hangsúlyt. Ezek a laptopok vékonyak és könnyűek, így könnyen hordozhatók.

A ThinkPad P sorozat a kreatív szakemberek számára készült. Ezek a laptopok erős grafikus teljesítménnyel rendelkeznek, így alkalmasak videó- és fotószerkesztésre, valamint játékra.

 

Használt Lenovo ThinkPad vásárlásának előnyei

A használt Lenovo ThinkPad vásárlásának számos előnye van. Először is, a használt laptopok általában olcsóbbak, mint az újak. Másodszor, a használt ThinkPadek még mindig megbízhatóak és kiváló teljesítményt nyújtanak. Harmadszor, a használt ThinkPadek gyakran rendelkeznek garanciával, így biztosítva van, hogy megfelelő állapotban vannak.

 

Hogyan válasszuk ki az Önnek megfelelő használt Lenovo ThinkPadet?

A használt Lenovo ThinkPad kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vegye az alábbiakat:

  • A teljesítmény: Milyen feladatokra fogja használni a laptopot? Ha csak alapvető feladatokra, például internetezésre, e-mailezésre és szövegszerkesztésre, akkor egy egyszerűbb modell is megfelel. Ha viszont grafikus munkára, játékra vagy videószerkesztésre, akkor egy erősebb modellre lesz szüksége.
  • A hordozhatóság: Ha gyakran utazik, akkor egy vékony és könnyű laptopot válasszon.
  • Az ár: Állítson fel egy költségvetést, és válassza ki a költségvetéséhez leginkább megfelelő modellt.
  •  

A használt laptopok minőségbiztosítási folyamata

A használt Lenovo ThinkPadek vásárlása előtt fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a laptopok megfelelő állapotban vannak. A hasznaltlaptop.eu webshopban vásárolt használt Lenovo ThinkPadek egy átfogó minőségbiztosítási folyamaton mennek keresztül. A folyamat során a laptopokat megvizsgálják, hogy nincsenek-e fizikai sérülések, és hogy megfelelően működnek-e. A laptopokat továbbá megtisztítják és fertőtlenítik. Ezt követőn minden termékről jó minőségű nagy felbontású fényképek készülnek amik feltöltésre kerülnek a hasznaltlaptop.eu webáruházba termékekhez. A feltöltött termékeke 90% -ban arról a laptopról készülnek amit a vásárló megrendelés esetén kézhet fog kapni. Ezt a leírásban fel is tűtetjük. Amennyiben a leírásban azt látható, hogy nem a konkrét gépről készültek a fotók, nyugodtan írjon nekünk és szívesen küldünk fotókat az adott laptopról megrendelés előtt.

 

A használt Lenovo ThinkPad hasznaltlaptop.eu webshopól történő vásárlásának előnyei

A hasznaltlaptop.eu webshopban vásárolt használt Lenovo ThinkPadek számos előnnyel rendelkeznek. Először is, a webshopban széles választékból választhat használt Lenovo ThinkPadet. Másodszor, a webshopban vásárolt laptopokra minimum 1 év garancia vonatkozik, ami 2 év garanciára is bővíthető. Harmadszor a hasznaltlaptop.eu webshopban vásárolt laptopokat a törvbénybe foglalt 14 nap helyett 28 napon belül visszaküldheti ha nem elégedett vele és még a visszaszállítás költségét is mi álljuk. Csak jelezze felénk emailben a visszaküldési szándékát és GLS futárt küldünk termékért.

 

Gyakran ismételt kérdések használt laptop vásárlásával kapcsolatban

 

Melyik a legjobb hely használt laptop vásárlásához?

A legjobb hely használt laptop vásárlásához az a hely, ahol megbízható minőségű laptopokat találhat jó áron. A hasznaltlaptop.eu webshop egy jó lehetőség használt Lenovo ThinkPad vásárlására. A webshopban széles választékból választhat használt Lenovo ThinkPadet, és a laptopokra garancia vonatkozik.

 

Milyen garancia vonatkozik a használt laptopokra?

A használt laptopok vásárlása egy jó lehetőség, ha megfizethető áron szeretne megbízható és kiváló teljesítményű laptopot. Azonban fontos, hogy tisztában legyen a garancia feltételeivel, mielőtt használt laptopot vásárol.

Magyarországon a használt laptopokra minimum 1 év jótállás vonatkozik. A jótállás a fogyasztóvédelmi törvény alapján is minimum 1 év. Az újabb típusú használt laptopokra viszont vonatkozhat még gyártói garancia is, ami ennél több is lehet.

A gyártói garancia általában 1-2 év, de egyes gyártók akár 3 vagy 5 év garanciát is vállalhatnak. A garancia feltételeiről a gyártótól vagy a forgalmazótól érdeklődhet.

A használt laptopok vásárlásakor érdemes olyan webshopot választani, amely garanciát vállal a termékeire. Ez biztosítja, hogy ha a laptopkal bármilyen probléma merülne fel, azt a garancia keretében megjavítsák vagy kicseréljék.

A hasznaltlaptop.eu webshopban vásárolt használt Lenovo ThinkPadekre 12 hónap garancia vonatkozik. A garancia a laptop hardverére vonatkozik, ami 9.990Ft -ért tobbi 1 évvel bővíthető, így összesen 2 év garanciával vásárolhatók meg a használt termékek.

Ha használt laptop vásárlásán gondolkodik, akkor mindenképpen kérjen tájékoztatást a garancia feltételeiről. Ez segít abban, hogy biztonságban érezze magát a vásárlás után.

Íme néhány tipp használt laptop vásárlásához:

  • Vásároljon használt laptopot megbízható forrásból. Ha nem biztos benne, hogy kitől vásároljon, akkor kérjen ajánlásokat barátoktól vagy családtagoktól esetleg nézze meg a Google értékeléseket. Ahol már van minimum 200 pozítív értékelés ott szinte biztos lehet abban, hogy az adott cég megbízható.
  • Kérdezzen rá a garancia feltételeire. Győződjön meg róla, hogy a laptopra garancia vonatkozik, és hogy milyen feltételekkel.
  • Hasonlítsa össze az árakat. A használt laptopok árai változóak lehetnek. Érdemes összehasonlítani az árakat, mielőtt megvásárolná a laptopot.

 

Használt laptop vásárlói ajánlások

"A hasznaltlaptop.eu webshopból vásároltam egy ThinkPad X1 Carbon laptopot. Nagyon meg vagyok elégedve a laptoppal. Teljesen megfelel az elvárásaimnak, és még mindig nagyon jó állapotban van." - Gábor

"A hasznaltlaptop.eu webshopból vásároltam egy ThinkPad P51 laptopot. A laptopot kreatív munkára használom, és kiválóan teljesít. A garancia pedig megnyugtatott, hogy ha bármi probléma lenne a laptoppal, akkor azt meg tudom javítani." - Anna

További ajánlásokat a cégünk google értékelései között talál: hasznaltlaptop.eu Google értékelések

 

Felújított vs. használt laptopok: mi a különbség?

A felújított laptopok olyan használt laptopok, amelyeket egy szakember átvizsgált és felújított. A felújítás során a laptopot általában megtisztítják, fertőtlenítik, és kicserélik a sérült vagy hibás alkatrészeket. A felújított laptopok általában jobb állapotban vannak, mint a hagyományos használt laptopok, és gyakran rendelkeznek garanciával.

 

Garancia és 14 napos elállás lehetősége

A hasznaltlaptop.eu webshopban vásárolt használt Lenovo ThinkPadekre 12 hónap garancia vonatkozik. A garancia a laptop hardverére vonatkozik, és nem terjed ki a fizikai sérülésekre, a szoftverhibákra, valamint viharkárra vagy beázásra.

A webshopban vásárolt laptopokat 28 napon belül visszaküldheti, ha nem elégedett vele. A visszaküldéshez kérjük, lépjen kapcsolatba a webshop ügyfélszolgálatával.

 

Összefoglalás

A használt Lenovo ThinkPad vásárlása egy jó lehetőség, ha megbízható és kiváló teljesítményű laptopot szeretne megfizethető áron. A hasznaltlaptop.eu webshopban széles választékból választhat használt Lenovo ThinkPadet, Workstation laptopokat és a laptopokra garancia vonatkozik.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2023

Kapcsolódó termékek

Lenovo Thinkpad P53 felújított laptop garanciával i7-32GB-1TBSSD-FHD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i7-9850H 2,6Ghz (4,6Ghz Turbo / 12MB SmartCache)
RAM: 32GB DDR4 RAM  bővíthető 
SSD: 1TB NVMe SSD  bővíthető 
LCD: 15,6" | 1920 x 1080 | FULL HD | IPS 
VGA: NVIDIA Quadro T2000
OS: Windows 11 Professional (telepítve)
Egyéb: Webkamera
Garancia:2 év, háztól-házig
353.990 Ft 289.990 Ft (228.339 Ft + ÁFA)
-18%