A használt vagy az új laptop éri meg jobban?

A használt vagy az új laptop éri meg jobban?

Az asztali számítógépek kora lejárt, rohanó világunk elvárásainak megfelelően napjainkban a hordozható számítógépek váltak népszerűvé.

laptopok  és  notebookok  ma már nélkülözhetetlen eszközei a munkának, szórakozásnak és a gyors információszerzésnek, valamint a kapcsolattartásnak. Egy új modell vásárlásakor azonban ott állunk a megszokott dilemma előtt: új vagy  használt laptopot  vásároljak?

Ön tudja, melyikkel jár jobban? Az új gépeknek természetesen megvan az az előnyük, hogy garanciával rendelkeznek, minden kifogástalanul működik rajtuk és a teljesítményük is maximális, azonban a drágább típusokat nem mindenki tudja megfizetni, viszont egy olcsóbb, de szerényebb teljesítményű modellel sem szeretné beérni. Ilyen esetben lehet jó választás a  használt laptop  vásárlása.

A használt gépek nem csak olcsóbbak, de némelyikhez még garancia is jár, illetve gond nélkül bővíthető a memória. Az üzletben vásárolt  használt laptopok  esetében pedig szakemberek garantálják, hogy a gép működőképes, tehát nem kell attól tartanunk, hogy csalás áldozataivá válunk.

A garancia is lehet ugyanannyi!

Szinte senki nem ad 4-5 év garanciát is újonnan vásárolt számítógépre sem. Egy használt laptopra - amennyiben tőlünk rendelne - csekély felár ellenében két év garancia érhető el. Ez nagyban megkönnyíti a vásárlást, hiszen nem kell attól félnünk, hogy a kereskedő valami ócska terméket szeretne ránk sózni. 

Ennek köszönhetően kijelenthető, hogy csaknem ugyanolyan minőséget jelent egy használt laptop bevizsgált állapotban, mint egy újonnan vásárolt. 

Árban csupán a töredéke

Árban csupán a töredékével kell számolnunk abban az esetben, ha használt laptopot szeretnénk vásárolni. Ennek az az oka, hogy a használtan vásárolt munkaállomások piaci ára alacsonyabb, annak ellenére hogy jó vásárlással a kockázat minimálisra csökkenthető

A szállítás ráadásul ingyenes 

Minden kereskedő maga dönti el, hogy milyen áron vállalja a termékek szállítását. Webáruházunk használt laptop vagy PC vásárlása esetén háztól házig szállítást vállal teljesen ingyen. 

Tartalomhoz tartozó címkék: 2016