A Star Elektro Kft. (hasznaltlaptop.eu) és termékeinek bemutatása.

A Star Elektro Kft. (hasznaltlaptop.eu) és termékeinek bemutatása.

A Star Elektro Kft. -t (hasznaltlaptop.eu webáruház) több mint 24 éve 1997 óta változatlan formában megszakítás nélkül működünk, mint családi vállalkozás. Termékeinket olyan megbízható külföldi partnereinken keresztül szerezzük be, akikkel hosszú évek óta ápolunk bizalmi kapcsolatot, ezért mindig számíthatunk a termékek jó minőségre és megbízhatóságára.

Az általunk forgalmazott használt felújított laptopok, és felújított használt számítógépek, nem magánszemélyek megunt, elhasználódott termékei, hanem világszerte elismert gyártók prémium kategóriás üzleti laptopjai és számítógépei, úgy mint a Lenovo Thinkpad, Dell Latitude, Hp Elitebook, HP Probook vagy a Fujitsu Lifebook modellek. Ezek a strapabíró, megbízható prémium használt laptopok és számítógépek kiskereskedelmi forgalomban nem kaphatók, csak kifejezetten vállalati megrendelésre gyártják őket. Ezeket a termékeket az Európai nagy multinacionális vállalatok tartós bérletbe (leasing) veszik, amely jellemzően 2-3 évig tart, majd az adott gyártóhoz vagy lízing céghez visszakerülnek a termékek (nem azért mert hibásak lennének, csupán csak azért, mert a bérleti idejük lejárt) és a lízing cég csökkentett áron értékesíti őket olyan partnereinek, mint a Star Elektro Kft. (hasznaltlaptop.eu). Mi pedig alapos átvizsgálás, hardveres tesztelés majd tisztítás és Windows telepítés után kiváló állapotban értékesítjük Ügyfeleinknek minimum 1 év garanciával, ami akár 2 évre is meghosszabbítható.

A Star Elektro Kft. (hasznaltlaptop.eu) nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az adott piaci lehetőségekhez képest mindig a lehető legjobb állapotú és ár/érték arányú használt laptopokat és használt számítógépeket szerezze be Ügyfelei számára. Igyekszünk mindig a webáruházunkban széles választékot kínálni az az eredeti árukhoz képest jóval olcsóbb laptopokból és számítógépekből.

A hasznaltlaptop.eu csapata különös figyelmet fordít a beérkező termékek átvizsgálására és tisztítására. Az országban talán egyedülálló módon, minden általunk forgalmazott használt laptopot, használt PC -t és használt monitort alaposan megtisztítunk kívül és belül. A tisztítást speciális zsírtalanító és fertőtlenítő szerekkel végezzük, melyek eltávolítanak minden koszt, ragasztó maradványt vagy zsíros szennyeződést, de a termékek burkolatán és kijelzőjén nem okoznak kárt. A ventilátorból kifújuk a port a használt laptop billentyűzetébe került szennyeződéseket is eltávolítjuk a billentyűzet felületét és az LCD kijelzőt is megtisztítjuk, hogy az Ügyfeleinkhez a lehető legjobb állapotban kerüljenek a felújított használt laptopok, számítógépek és monitorok minimalizálva az esetleges vírus fertőzés kockázatát is.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2021