Az olcsó ár nem jelent rosszabb minőséget!

Az olcsó ár nem jelent rosszabb minőséget!

A www.hasznaltlaptop.eu webáruház kínálatában az eredeti árnál sokkal olcsóbban vehetők meg a használt üzleti laptopok. A jobb ár viszont nem jelent rosszabb minőséget, ezt jól mutatja az a tény, hogy az értékesített termékekre 1 év jótállást biztosítunk. Sőt, a megjelölt modelleknél egy minimális összegért ez az időszak kiterjeszthető 2 évre, ennyire bízunk az általunk árusított notebookok tartósságában.

Ebben a cikkben olyan aspektusokat szedtünk csokorba, melyek bizonyítják, hogy az olcsó ár nem jelent rosszabb minőséget a business notebookok esetében.

Tartós kivitel, erős hardver

Az üzleti laptopok a gyártásukkor elérhető erősebb hardvereket kapták meg, ezért csak elvétve fordulhat elő olyan, hogy a hétköznapi használatra szánt, átlagos laptopokba szerelt Pentium vagy Celeron processzorral érkeznek. Ehelyett az Intel cég sokkal erősebb i3, i5 és i7 processzorait használják, melyeket jelentős mennyiségű DDR3 típusú memória is kiegészít.

A tartósságot pedig nem csak ránézésre, de egy business class laptopot kézbe véve is érezni lehet. Egy ilyen termék háza nem recseg és ropog, mint a vékony műanyag notebookoké, hanem masszív és keményebb. A kijelzőt kihajtva az nem lötyög és nem csak pár milliméter műanyag tartja, hanem szintén megerősített anyagból készült. A billentyűket leütve szintén érezni, hogy ezek a gombocskák sokáig fogják bírni, a kijelző meg még elsötétült állapotban is igényesebbnek hat. Utóbbinak oka a mattított kivitel, amely miatt a legtöbb üzleti notebook képernyője még erős fényben is olvasható marad.

Bár nem látszik, a refurbished üzleti notebookok belseje is sokszor eltér a hétköznapi laptopok felépítésétől. Már a tervezésükkor gondoltak arra, hogy erősebb hardver fog bennük dolgozni, amelyek több hőt termelnek. Emiatt számos modellnél okos tervezéssel jobb hőáramlást, tudatosabban elhelyezett szellőző réseket, és nagyobb teljesítményű ventilátort alkalmaztak, hogy a prémium termék ne melegedjen túl, és hozza az elvárt megbízhatóságot.

Az elmúlt évben robbanásszerűen megnövekedett az otthonról tanulók és dolgozók száma, emiatt sokszor hiánycikké vált a webkamera és a mikrofon. Ezek minősége ráadásul néha csapnivaló, az üzleti laptopok megalkotásakor viszont erre is gondoltak. Az ilyen modellek sokszor készültek beépített mikrofonnal és kamerával, melyek olyan minőségűek, hogy megfeleljenek az üzleti megbeszéléseknek is. Ennek köszönhető most az az előny, hogy egy ilyen terméket megvásárolva már nem kell jó minőségű kiegészítőket vadászni a neten, a használt üzleti notebook azonnal munkára vagy tanulásra fogható.

Szintén a produktivitást támogatja azt a tény, hogy az üzleti notebooknál már nagyon gyakran alapból SSD tároló van a lassabb merevlemez helyett. Ráadásul amennyiben szükség van még nagyobb teljesítményre, akkor ezeknek a modelleknek a többsége bővíthető is. Ahol az a www.hasznaltlaptop.eu kínálatában jelezve van, további DDR3 vagy DDR4 memória modulok rendelhetők az üzleti termékhez, vagy nagyobb méretű, vadiúj SSD tároló szerelhető be. A bővítést a Star Elektro Kft. szervizében elvégezzük, így Önhöz már a még profibb üzleti notebook érkezik meg.

Nézzen körül a használt laptop kínálatunkban, és rendelje meg az Önnek tetsző modellt még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: 2021