Dell OptiPlex 5050 i5 8GB 256SSD - vélemények és kritika

Dell OptiPlex 5050 i5 8GB 256SSD - vélemények és kritika

A Dell világhírű vállalat a laptopgyártás, PC gyártás történelmében. A világ legnagyobb, vezető számítástechnikai vállalatáról beszélünk, mely kimagasló minőséget és terméktámogatást nyújt vásárlóiknak.

Habár a márka már sok mindent elárul, vásárlás előtt, egy konkrét modellt, vagy prototípust elemezve következtetéseket vonhatunk le arra vonatkozóan, hogy az pontosan mire alkalmas, használható. Jelen bejegyzésünkben a Dell OptiPlex 5050-ről szeretnénk írni.

Kinézete, megjelenése

Megjelenése kifeiezetten  modern, remekül beleillik bármilyen irodai környezetbe, és az otthoni íróasztal környezetében is megteremti a munkához szükséges hangulatot, stílust. Elülső lapján ferde rácsozás jelenik meg, a Dell márka jelzése megtalálható rajta. 4 DB USD töltője elegendő csatlakozási lehetőséget nyújt a mindennapi használat során.

Dell Optiplex

Ára

Az ár természetesen mindig több tényező, például a kiegészítők függvénye. 256 GB SSD-vel, 8 GB RAM-mal és i5-ös processzorral használtan körülbelül 125.000 Ft-ba kerül, az ára akár duplája is lehet, ha újonnan vásároljuk meg.

Funkcionalitása

A 7. generációs PC I5 QuadCore 4 magos PROCESSZORRAL szerelt, használt állapotban is kiemelkedő teljesítményt nyújt – ahogy erre az ára is enged következtetni. Home office munkára, irodai programok (Word, Excel, stb…) használatára kielégítő teljesítményt nyújt, akár számítógépes játékok futtatására is kiválóan alkalmas. Nem kifejezetten horribilis teljesítményigényű tervező-és képszerkesztő programok futtatására is bőven megfelelő.

HDMI csatlakozójával akár  TV-re is ráköthető, így remekül használható akár kijelző helyettesítésére is, például nézhetünk rajta családi program keretein belül filmet.

Vásárlói vélemények

Sok alkalommal kapott már webáruházunk pozitív visszajelzéseket a termékkel kapcsolatban – íme, ezek közül néhány:

 

Veréb László véleménye

Már két hónapja használom, és eddig semmi probléma nem volt vele. Gyorsan indul el, semmi fennakadás, vagy rendszerhiba!

 

Kovács Tamás véleménye

Kiválóan alkalmas arra, amire használni akartuk – otthoni filmnézésére és munkahelyi teendők elvégzésére. Köszönjük, máskor is Önöket választjuk majd!

 

Fodor Árpád véleménye

Tökéletes, az előző irodai gépnél sokkal jobban használható, és sokkal gyorsabban is indul el. Máskor is Önöktől fogunk vásárolni!

 

Használtan is érdemes lehet-e megvenni?

Sokan azt hiszik, hogy használt laptopot, vagy PC-t vásárolni hiba lenne, hiszen bizonyára sokkal kevesebb ideig fog működni a számítógép, lehet, hogy nem sokkal a garanciális idő lejárta után már vásárolhatunk is egy másikat.

Webáruházunk minden egyes használt terméket alaposan bevizsgál értékesítés előtt, melyekre akár 2 év garanciát is nyújt csekély felár ellenében.

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022