Fujitsu Esprimo P720 – vélemények és kritika

Fujitsu Esprimo P720 – vélemények és kritika

A Fujitsu immár évek óta a világ egyik vezető laptop-és PC gyártó vállalata – hiszen a termékeik híresek a megbízhatóságról és kiemelkedő teljesítményükről. Ha emellett a termékcsalád mellett szeretnénk dönteni, amikor vásárlunk, akkor is nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a kiszemelt modell pontosan mire használható – hogy mit fogunk kapni az adott árért cserébe.

Cikkünkben a Fujitsu Esprimo P720 modellről szeretnénk írni egy rövid bemutatást, mely a Fujitsu család egyik legismertebb és legkeresetteb tagja.

Mi jellemzi a Fujitsu Esprimo P720 PC megjelenését?

Megjelenése igényes és modern, beleillik bármely irodába, vagy otthon, az íróasztalon is remekül mutat. Picit kompaktabb megjelenésű, kényelmesen elfér az asztalon, vagy az alatt. Esztétikai szempontból is kiváló, hiszen még használtan is szép, megkímélt állapotú, csaknem újszerű.

Fujitsu Esprimo

Mennyibe kerül?

A használt PC vásárláskor soha nem lehet konkrét árakat mondani – hiszen az függ attól is, hogy pontosan milyen kiegészítőkkel és perifériákkal szeretnénk a terméket megvenni. Amennyiben 240GB SSD, i5-ös processzor és 8 GB RAM elegendő lenne, nagyjából 75.000 Ft-os árkategóriára számíthatunk.

Érdemes hozzátenni, hogy hasonló felszereltséggel ez egy kiemelkedően kedvező árszabásnak minősül.

Termék adatlap

Mire használható a modell?

Az ára ellenére meglepően jó teljesítményt nyújt. Természetesen használható általános célokra - Office programok futtatására, otthoni internetezésre és filmnézésre, de akár Desktop játékok futtatására is alkalmas.

Vásárlói vélemények

Kétséget kizáróan a Fujitsu asztali számítógépek között ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb – de mégis miért mondhatjuk ezt? Lássuk a vásárlói véleményeket!

Finta Péter véleménye

Ez volt a legelső használtan vásárolt asztali PC-nk. Nem bántuk meg! Már másnap megkaptuk a csomagot, és azóta is ezt használom munkára.

Segesdi Ferenc véleménye

Nekem az volt a célom, hogy megfizethető áron vegyek egy olyan számítógépet, amely alkalmas arra, hogy LOL-ozhassak rajta. Tökéletes!

Segesvári István véleménye

Szuper! Ilyen minőséget, ráadásul használtan. Nagyon elégedettek vagyunk az új Fujitsu gépünkkel, csak ajánlani tudom a modellt is, és az üzletet is.

Érdemes-e használtan is venni?

Rengetegen alapvetően úgy vélekednek, hogy azért lenne hibás döntés használtan vásárolni PC-t, mert az jó eséllyel nem fog túl sokáig működni – hiszen a kereskedő csupán annyi garanciát ad, ami éppen elég a gép tönkremeneteléig.

Webáruházunk minden egyes termékre minimum 1 év garanciát nyújt, mely némi felár ellenében akár két évre is bővíthető. Ha érdeklődik a termék iránt, akkor rendelje meg még ma, ne késlekedjen!

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022