A felújított laptopok 3 előnye

A felújított laptopok 3 előnye

A felújított laptopok számos előnnyel rendelkeznek, ezek közül választottunk ki 3 olyat, mely mindenki számára egyaránt hasznos.

1. A felújított laptopok kevesebbe kerülnek

Az nem titok, hogy a számítógépek és laptopok nem számítanak olcsó dolgoknak, ráadásul az elmúlt egy évben hirtelen megnövekedett kereslet miatt komolyan megnőtt az áruk. Egy használt laptop viszont jóval olcsóbban beszerezhető, így Ön nagyon jó ár-érték arányban jut egy professzionális géphez.

A hasznaltlaptop.eu webshop által bemutatott használt laptopok az üzleti szintet képviselik, hiszen korábban cégekhez adták őket lízingbe. Amint a lízing időszaka lejárt, visszakerültek a gyártóhoz, ahol szükség esetén gyári alkatrészekkel újították fel az elhasználódott részegységeket. Ezután nagy tételben értékesítésre kerültek, ezért érhető el az általuk képvisel üzleti szint kedvező áron.

2. A felújított laptopok le lettek tesztelve

A hasznaltlaptop.eu kínálatában található eladó használt laptop modelleket nem csak a gyártó tesztelte, hanem mi is. Minden hozzánk beérkező gépet megvizsgálunk a Star Elektro Kft. szervízében, ha szükséges kitisztítjuk, és számos tesztet futtatunk le rajtuk. Ennek köszönhetően Önhöz már egy letesztelt notebook kerül ki.

A bevizsgálásnak köszönhetően Ön elkerülheti azt a bizonytalanságot, mely az apróhirdetési oldalakról beszerzett használt notebookokhoz társul. Emellett az összes használt laptop garanciával érhető el a webshopunkban, mely garanica 1 évre szól, de kibővíthető és 2 év garancával is megvásárolható. Probléma esetén a futár házhoz érkezik a notebookért. A szervizbe történő szállításért, illetve a használt notebook Önhöz történő visszaszállításáért pedig nem kell külön fizetnie. Ingyen szállítással intéz a Star Elektro Kft. mindent.

3. A használt notebookok védik a környezetet

A bevizsgált termékek és a kedvező ár mellett nem utolsó szempont, hogy a felújított laptopok beszerzése védi a környezetet is. Minden évben hatalmas mennyiségű elektronikai hulladék keletkezik, melynek ártalmatlanítása még szakszerűen is sok erőforrást emészt fel. Emellett pedig sok eszköz egyenesen a hulladéklerakókba kerül, ahol a bennük lévő speciális anyagok mérgezhetik a környezetet.

A kiválóan működő üzleti notebookok megvásárlása egy újabb gép kidobásától óvja meg a természetet, miközben ugyanolyan jól teljesít, mint az új, de gyengébb notebookok. A vásárlóknak szóló, úgynevezett consumer laptopok ugyanis hiába készülnek vadiújonnan, az olcsóságukat csak úgy lehet kitermelni, hogy gyengébb konfigurációkat állítanak össze.

Nézzen körül Ön is a használt laptopok kínálatában már ma! 

Tekintse meg aktuális kínálatunkat itt: használt laptopok

Tartalomhoz tartozó címkék: A felújított laptopok előnyei