Dell Latitude E5430 felújított használt laptop! Kicsi, de sokat tud!

 Dell Latitude E5430Erre nincsen szükség, ha egy jól megválasztott, felújított, használt laptopot vásárol valaki. A régebbi szériák képviselői felújított változatban tökéletesen teljesítenek és felveszik a versenyt a vadonatúj modellekkel, mégsem kell az eredeti árat fizetni értük.

A Dell Latitude E5430 is az üzleti kategória jól ismert és megbízható szereplője. Ez a Lattitude modell arról híres, hogy masszív, erős és tartós külsővel rendelkezik, ezt a kissé tömzsi, zömök külső is jelzi, ami viszont megőrzi elegáns stílusát. Tehát a Dell Latitude E5430 alkalmas arra, hogy a tulajdonosa aktívan használja, magával vigye, mert bírja az igénybevételt és védve van a sérülésektől. Ezt garantálja a szálcsiszolt alumínium borítás is.

A billentyűzet kiemelkedik, kézre esik és világítással is el van látva, a ráömlő folyadékot is jól tűri, de persze azért ne borogassuk. A kijelző matt borítású, így nem tükröződik, tehát rossz fényviszonyoknál is működőképes. A Dell Latitude E5430 laptop oldalán az átlagosnál több csatlakozó sorakozik, ami ideális többféle eszköz, akár egyszerre történő csatlakoztatására.

Dell Latitude E5430 még ma is felveszi a versenyt az új modellekkel, mert relatíve kis súly, kényelmes kezelhetőség és optimális teljesítmény jellemzi. A tervezők felszerelték megfelelő extrákkal és kiegészítőkkel, adatvédelemmel,tökéletesen alkalmas egy otthoni használatra szánt gépnek vagy egy erősebb üzleti gépnek is.

A felújított Dell Latitude E5430 kedvező áron az Öné lehet, ha felkeresi áruházunkat! Amennyiben kérdése van a Dell Latitude E5430-ról vagy a többi, felújított, használt laptopról, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!

Tartalomhoz tartozó címkék: 2020