Dell OptiPlex 5050 – vélemények és kritika

Dell OptiPlex 5050 – vélemények és kritika

A Dell a számítógépek egyik ismert és kedvelt márkája – hiszen a Dell mind a mai napig a világ legnagyobb számítástechnikai vállalata. Kimagasló terméktámogatását és agresszív árképzését számos helyen ismerik, ahogy a felhasználóbarát kialakításukat és kiemelkedő teljesítményüket is.

Cikkünkben a Dell OptiPlex 5050 modellt szeretnénk bemutatni. Mit érdemes tudni róla? Kiknek ajánlott, milyen feladatokra használható?

Mi jellemzi a Dell OptiPlex 5050 megjelenését?

Fekete színű borítása modernitást tükröz, remekül illeszkedik a legtöbb otthoni, vagy irodai környezetbe. Elülső oldalán keresztrácsozás található, ahol 4 db USB csatlakozási lehetőség is van. Méretre közepesnek mondható (körülbelül 29x29x10cm), bőven elférhet más is az íróasztalunkon a gépház mellett. Még használtan is megkímélt, szép állapotú.

Dell OptiPlex 5050

Mennyiért kapható?

Természetesen ennél a terméknél sem lehetne egzakt árat mondani, hiszen ez nagyban függhet attól, hogy milyen kiegészítőkkel kapható. Az Intel i5 6. generációs processzorral, 8 GB RAM-mal és 240 GB SSD-vel felszerelt, és telepített Windows 10-el rendelkező modell ára nagyjából 100-110.000 Ft.

Termék adatlap

Mire használható a modell?

A gép alapvetően nem bivalyerős, de bőven hozza azt a szintet, amit elvárnánk egy középkategóriás terméktől. Használható filmnézésre, internetezésre, YouTube videók nézésére, Office programok használatára, de elegendő teljesítményt nyújt akár játékprogramok futtatásához is, vagy képszerkesztő programok használatára. Kifejezetten ajánlott Home Office munkára vagy otthoni tanulásra.

HDMI csatlakozójának köszönhetően akár TV-re is köthető, így akár kijelző helyettesítésére is alkalmas. 2 darab Display Porttal rendelkezik, 240 GB-nyi SSD tárhelye pedig nem csupán a megfelelő teljesítményről gondoskodik, hanem arról is, hogy elegendő helyünk legyen programjaink tárolására.

Vásárlói vélemények

Mit mondanak erről a termékről a korábbi vásárlóink? Számos alkalommal kaptunk már pozitív visszajelzéseket, ezek közül szeretnénk néhányat megosztani.

Vasas Ottó véleménye

Szerettünk volna egy olyan asztali gépet venni, ami gyorsan bekapcsol, és könnyedén használható arra, hogy a napi dolgainkat el tudjuk intézni otthonról. Ez az új géppel mindez csaknem feleannyi ideig tart. Köszönjük!

Kispál László véleménye

Nekem egyszerűbb képszerkesztési munkákra lett volna szükségem, mint web designer, és ehhez szerettem volna egy PC-t venni megfizethető áron. Abszolút elégedett vagyok, nagyon jó a termék – sokkal jobb, mint az előző!

Farkas Zoltán véleménye

Hibátlan! A szállítás gyors volt, az ügyfélszolgálat pedig kedves, segítőkész. Ők ajánlották nekem, kifejezetten az igényeimre szabva. Azóta is ezt használom otthon!

Érdemes-e használtan megvenni?

Sokan azért nem szeretnének használtan gépet venni, mert úgy vélik: a termékek nem megbízhatók, és igazából rossz minőséget lehet kapni, melyek harmad annyi ideig sem működnek. Minden egyes számítógépünk és laptopunk szakszerű átvizsgáláson esik keresztül, ennek köszönhetően minimum egy év garanciát is nyújtunk, ami minimális felár ellenében akár két évre is bővíthető. Szeretné megvásárolni a Dell OptiPlex 5050-et, akár az eredeti ár töredékéért? Akkor rendelje meg még ma!

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022