Használt és felújított laptopok induló cégeknek

Induló vállalkozók figyelmébe ajánljuk felújított laptopjainkat!

felújított laptopok

Egy vállalkozás beindítása nem csak rengeteg munkát, hanem tetemes anyagi ráfordítást is igényel. Helyiséget kell bérelni, be kell szerezni a szükséges eszközöket, berendezéseket, megfelelő munkaerőt kell találni. Azonban vannak olyan megoldások, amivel valamelyest csökkenthetőek a kiadások, és így sokkal előnyösebb pozícióból indulhat az új cég, hiszen több fejlesztésre marad keret. Egy ilyen hatékony megoldás például a felújított laptopok vásárlása, melyeknek köszönhetően a cég jóval kedvezőbb áron juthat a munkaeszközökhöz.

Az általunk kínált felújított laptopok szinte új állapotúak. Minden hozzánk kerülő számítógépet alaposan átvizsgálunk, az elhasználódott alkatrészeket kicseréljük, megjavítjuk, így teljesen, jó állapotú, megbízhatóan működő gépeket tudunk biztosítani ügyfeleinknek. A felújított laptopok ára természetesen töredéke az újakénak, így a megmaradó tőke más fejlesztésekre fordítható. Az induló cég ugyanannyi pénzből akár több számítógépet is beszerezhet, vagy más szükséges irodai eszköz megvásárlásába fektethet be. Érdemes azt is megfontolni, hogy a felújított laptopoknak köszönhetően akár még profibb gépeket is választhatunk, amelyek évekig kiszolgálhatják a céget, és csak sokkal később kell majd lecserélni őket.

Természetesen felújított laptopot csakis megbízható helyről érdemes vásárolni. Cégünk több, mint 20 éve működik; ez idő alatt óriási tapasztalatra tettünk szert. Minden általunk kínált felújított laptopra garanciát vállalunk, melyet ügyfeleink nálunk érvényesíthetnek. Ezen kívül lehetőség van a garancia kiterjesztésére is, egy, illetve két évre. Ha nálunk vásárol, semmit sem kockáztat, hiszen 14 napos cseregaranciát is biztosítunk.

Amennyiben kérdése lenne felújított laptopjainkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken; munkatársaink szívesen nyújtanak bővebb tájékoztatást. Szerelje fel újonnan induló cégét költséghatékonyan, megbízható forrásból: válasszon kedvére kínálatunkból!