Lenovo T460 laptop – részletes vélemények és kritika

Lenovo T460 laptop – részletes vélemények és kritika

A Lenovo az egyik legismertebb laptopmárka világszerte – nincs olyan vállalat, amely ne venné fontolóra, hogy üzleti célokra Lenovo gépeket vásároljon. Ma már mindenütt ismert a rendkívül magas minősége, a kompakt, masszív megjelenése.

Ha e mellett a laptopmárka mellett tesszük le a voksunkat, akkor melyik modellt éri meg igazán megvenni? Habár sok remek gép található a piacon, a Lenovo T460 Thinkpad kifejezetten jó választás, cikkünkben ezt szeretnénk egy picit bemutatni.

Egy kép a modellről

A Lenovo gépekről

A Lenovo laptopok remek teljesítményt nyújtanak, nem bújnak el ilyen téren a HP vagy a Fujitsu gépek mögött. Nagyon megbízhatóak, és még masszívak is – az összes márka közül talán ez a leginkább ütésálló. Ma már nem csupán üzleti célokra használják, hanem minden másra is, világszerte közkedvelt márka. 

Mi jellemzi a Lenovo T460 laptop megjelenését?

A laptop kinézete teljesen a Lenovo család megjelenését idézi. Feketés-szürkés színvilág, a billentyűzete közepén pedig egy kicsi pirosas gomb található. Viszonylag könnyű, billentyűzete nagyon könnyen kezelhető.

Mennyiért kapható?

Ez a modell még használtan is nagyjából 150.000 Ft körül kezdődik, ebből azért érezhető, hogy milyen minőséget képvisel, hiszen a családban kapható használt gép már 60.000 Ft-ért is. Az ár természetesen függ attól is, hogy milyen kiegészítőkkel szeretnénk megvenni, vagy hogy kérünk-e mellé garancia kiterjesztést. Nem a legerősebb laptop, ami a piacon kapható, viszont a felső kategóriát közelíti.

Mire használható ez a modell?

Kiválóan alkalmas film vagy YouTube videók nézésére, általános használatra, böngészésre, Office programok futtatására is. A teljesítménye akár számítógépes játékok futtatására is elegendő, beleértve akár a 3D játékprogramokat. Ha egyetemista lennél, és tervezőprogramokat szeretnél használni, arra is megfelelő.

Termék adatlap

Vásárlói vélemények

Szeretnénk veletek megosztani néhány korábbi vásárlónk véleményét. Mit gondolnak mások erről a modellről, milyen tapasztalataik voltak vele?

Józsa István véleménye

Tökéletesen alkalmas volt mindenre, amire csak használni szerettem volna. Nem csupán a munkámban van nagy segítségre, hanem a mindennapjaimban is.

Gáspár Ilona véleménye

Nekem egyértelműen irodai használatra kellett volna, programokat szerettem volna írni rajta, erre a célra tökéletesen megfelelt. Csak ajánlani tudom, és az üzletet is!

Nagy István véleménye

Nekem ez volt az első Lenovo laptopom, és úgy gondolom, hogy bőven megérte az árát. Évek óta teljesen meg vagyok vele elégedve, soha nem merült fel probléma.

Érdemes lehet-e használtan megvenni?

A használtan vásárolt gépek bizonyára nem olyan jók, vagy egyáltalán nem megbízhatók, gondolnák sokan. Igaz ez, vagy sem? Nekünk az a meglátásunk – 25 év tapasztalat távlatából – hogy a használtan vásárolt gépek pontosan ugyanazt a minőséget képviselik, hiszen szakszerűen átvizsgálják őket az előtt, hogy eladnák. Minden egyes termékre 1 év garanciát nyújtunk, amely csekély felár ellenében 2 évre is bővíthető. Szeretnél használtan venni egy Lenovo T460 gépet, az eredeti ár töredékéért? Akkor ne habozz, rendeld meg még ma!

Termék adatlap