Mit jelent a használt laptop garanciával?

Mit jelent a használt laptop garanciával?

 

A www.hasznaltlaptop.eu kínálatában található notebookokat a szervízünkbe való beérkezésük után átvizsgáljuk, és többféle módon leteszteljük. Ennek köszönhetően Önhöz már egy bevizsgált, és jól működő notebook kerül. A használt laptopokra emellett 1 éves garanciát is biztosítunk, melynek részleteit érdemes tüzetesebben is megismernie.

Használt laptop garanciával – ezek a tudnivalók

A www.hasznaltlaptop.eu webshopban kínált notebookokra, számítógépekre, monitorokra és nyomtatókra 1 év teljes körű hardveres jótállást biztosítunk, mely azoknál a termékeknél, ahol az külön fel van tüntetve, 2 évre is növelhető. Az akkumulátorokra a jellegükből adódóan fél év garancia vonatkozik.

Amennyiben a www.hasznaltlaptop.eu kínálatában megvásárolt laptop a fent nevezett időszak alatt meghibásodik, akkor Önnek csak annyi tennivalója van, hogy bejelenti ezt a szervizünknek. Ezután a biztonságosan becsomagolt notebookért futárt küldünk, aki az Önnel egyeztetett időpontban átveszi a terméket. 

A szervízünkbe beérkező notebookot megvizsgáljuk, felderítjük a hiba okát, és kijavítjuk azt. Az elkészült laptopot ugyancsak futár szállítja vissza Önhöz, az oda-vissza utat pedig mi álljuk.

Mire nem vonatkozik a garancia?

A jótállás nem vonatkozik azokra az esetekre, melyeket a Jótállás aloldalunkon is kikötöttünk. Ezek közé tartoznak:

·        az olyan meghibásodások, melyeket vírusfertőzés, valamelyik rendszerfájl meghibásodása vagy nem megfelelő driver telepítése okozott

·        olyan problémák, melyek külső behatásra alakultak ki, ide értve például a törést, a repedést, a horpadást, a valamilyen folyadék ráömlését vagy a beázást

·        a laptophoz tartozó kábelek megtörését, sérülését vagy szakadását, illetve a kijelző törését, repedését vagy más sérülését

·        az olyan elemi károk okozta meghibásodásokat, mint például a villámkár vagy túlfeszültség

·        a nem rendeltetésszerű használat miatt létrejövő problémákat, például a poros, nedves vagy párás környezetben való használatot

·        minden olyan szerelési művelet, javítás vagy beavatkozás, melyet nem a Star Elektro Kft. végzett el

A jótállási igény bejelentéséhez szükség van a használt laptop megvásárlásakor kapott számlára vagy nyugtára, illetve a Star Elektro Kft. által kiállított jótállási jegyre. A garanciális igény többféle módon is bejelenthető, a Jótállás aloldalon található telefonszámon, a laptop@starelektro.hu e-mail cím igénybe vételével vagy a Jótállás aloldalon szereplő űrlap segítségével.

Hogyan terjeszthető ki az 1 éves garancia?

A felújított laptopok mindegyike külön adatlappal rendelkezik a www.hasznaltlaptop.eu weboldalon. Ezeknél minden esetben látható a garancia időtartama, mely, ha feltüntetésre kerül az adatlapon, akkor kiterjeszthető 2 évre.

Ilyenkor a garanciális időszak meghosszabbítása az adott termékre vonatkozik, és 2 évre szól, melynek része az alap 1 éves garancia is. A kiterjesztés a vásárlás időpontjában kérhető, és nem csak használt laptopok, hanem a www.hasznaltlaptop.eu webshopban árusított asztali számítógépek és monitorok egy részéhez is igénybe vehető. Ami nagyon fontos: soha ne féljünk attól, hogy a használt laptop nem jó minőségű. Otthon, a kényelmes, puha kanapénkon üldögélve garantáltan jól fogunk tudni dolgozni vele. 

Tartalomhoz tartozó címkék: 2021 Garancia használt laptop esetében