2024

2024. 06. 18. 12:28:29

Létezik gamer számítógép olcsón? Megéri szétnézni a használt termékek között!

 

A gamer világ szerelmeseinek nélkülözhetetlen, hogy birtokában legyenek egy olyan laptopnak vagy PC-nek, amely megfelelő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy hódolni tudjanak kedvenc hobbijuknak. Cikkünkben bemutatjuk, hogy szerezhető be egy gamer számítógép olcsón, illetve hogy mire érdemes figyelni annak kiválasztásakor. 

2024. 06. 10. 13:51:34

Jó választás egy használt asztali számítógép operációs rendszerrel?

 

PC vásárlás előtt állva sokan kizárólag új készülékekben gondolkodnak, ami részben érthető, hiszen mindenkit vonzanak az azokhoz kapcsolódó, újonnan megjelenő technológiák. Nem érdemes azonban rögtön elvetni a használt PC vásárlásának lehetőségét sem, hiszen egy felújított asztali számítógép operációs rendszerrel sok esetben bizonyulhat jó választásnak. 

Cikkünkben bemutatjuk, milyen előnyei lehetnek egy használt PC-nek. 

2024. 06. 03. 20:20:58

Lenovo ThinkPad T495 felújított laptop – Egy megbízható társ minden napra

 

A Lenovo ThinkPad T495 felújított modellje kiváló választás lehet azok számára, akik egy megbízható, mégis költséghatékony laptopot keresnek. Legyen szó diákokról, otthoni felhasználókról vagy üzleti szakemberekről, ez a gép nem okoz csalódást.

2024. 06. 03. 20:15:27

Milyen tekintetben jobb megoldás egy használt laptop?

 

A használt laptopok vásárlása egyre népszerűbb választás sokak számára, és ennek több jó oka is van. Nemcsak költséghatékony megoldás, de számos egyéb előnnyel is jár, amelyeket érdemes mérlegelni új gép vásárlása helyett.

2024. 05. 30. 12:13:17

Melyek egy használt i7 számítógép előnyei?

 

Cikkünkben bemutatjuk, miért lehet jó döntés egy használt i7 számítógép beszerzése, illetve hogy mire érdemes figyelni a konkrét modell kiválasztásakor. 

Sokan úgy gondolják, hogy a használt PC-k piaca csak idejétmúlt, kisebb teljesítménnyel bíró készülékekből áll, ez viszont hatalmas tévedés, hiszen ma már számtalan típus és modell képviselteti magát ebben a kategóriában. 

2024. 05. 23. 11:41:48

Ön tudja, hogy mi az a CPU?

 

Nincs könnyű dolga az informatika világában kevésbé járatos vásárlóknak, hiszen az ideális laptopot vagy számítógépet keresve rengeteg olyan kifejezéssel és rövidítéssel találkozhatnak, amelyet sokszor csak hosszas utánajárást követően tudnak értelmezni. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mi az a CPU, illetve betekintést adunk azok teljesítményének összehasonlításába. Ha Önt is érdekli, mi az ideális választás, tartson velünk!

2024. 05. 08. 12:52:41

Miért jó választás egy Windows 10 termékkulcs?

 

Ha kiválasztottuk és megvásároltuk a számunkra szimpatikus PC-t vagy laptopot, még nem ér véget a feladatunk, hiszen gondoskodnunk kell a megfelelő operációs rendszer beszerzéséről is. Ehhez azonban szükségünk lesz egy Windows 10 termékkulcs megvásárlására, hiszen csak így tudunk jogtiszta módon szoftverhez jutni. 

Cikkünkből megtudhatja, miért célszerű a Windows 10 operációs rendszer mellett dönteni, illetve hogy miért ragaszkodjunk az eredeti szoftverek használatához.

2024. 04. 29. 10:56:44

A HP Elitebook laptopok előnyei

 

Sokan tanácstalanok laptopbeszerzés előtt állva, hiszen nem könnyű eldönteni, melyik gyártót, típust és árkategóriát kell választanunk ahhoz, hogy a következő években egy megbízható eszköz tulajdonosai legyünk. Cikkünkben bemutatjuk, mit tud egy HP Elitebook laptop, kinek ajánlott egy ilyen gép, illetve hogy mire érdemes figyelni a vásárláskor.

2024. 04. 26. 12:18:59

3 érv, amiért jó választás egy használt Dell Latitude laptop

 

Laptopvásárlást megelőzően célszerű mindig alapos kutatómunkát végezni, hiszen a saját érdekünk, hogy ne csak egy minőségi, de a céljainknak megfelelő eszközt szerezzünk be. Cikkünkben bemutatjuk, kinél tehet jó szolgáltatót egy használt Dell Latitude laptop, illetve hogy mi az a 3 tulajdonság, amiben különösen jól teljesít ez a sorozat.

2024. 04. 17. 16:35:30

Miért jó választás egy Lenovo ThinkPad laptop?

 

Az üzleti laptopok között továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek a Lenovo ThinkPad termékei, ráadásul folyamatosan jelennek meg az újabb, több funkcióval rendelkező modellek. Cikkünben bemutatjuk, mire számíthat, aki a ThinkPad szériát választja, illetve kitérünk rá, hogy mely felhasználóknak lehet jó választás ez a laptoptípus