Dell Latitude 7480 – vélemények és kritika

Dell Latitude 7480 – vélemények és kritika

 

A Dell az egyik legkedveltebb üzleti célú laptop márka – és nem is véletlenül, hiszen kiváló teljesítményükkel és modern kinézetükkel megütik azt a szintet, amit elvárnánk egy üzleti felhasználású számítógéptől.

Mikor modellt választunk, akkor nagyon fontos, hogy alaposan gondoljuk át, hogy az pontosan milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik, és hogy milyen célokra használható fel. Irodai használat, filmnézés, asztali játékok futtatásra – mindegyik elvárt igény lehet, az pedig a mi feladatunk, hogy felmérjük, hogy ezek közül melyik lenne megfelelő számunkra. Cikkünket azért írtuk, hogy bemutassuk az egyik legnépszerűbb Dell laptop modellt: a Latitude 7480-at.

Dell Latitude 7040

Mire ajánlott használni?

Egyértelműen a prémium kategóriába sorolható. Vannak, akik csupán munkahelyi használatra (Word, Excel) használják, de akadnak olyanok is, akik például 3D játékokat futtatnak rajta – még akkor is, ha elsősorban nem gamer laptopról van szó. Ez a kiváló teljesítménnyel és a megfelelő műszaki paraméterekkel indokolható.

Sokan vannak, akik üzleti céllal vásárolták meg, és az irodájukban használják, ahol nagyon fontos a hatékony és gyors munkavégzés, de vannak olyanok is, akik inkább otthoni használatra, YouTube és filmnézésre használták. Sokan futtatnak rajta számítógépes játékokat is, ezeket az igényeket is kielégíti.

Termék adatlap

Mekkora méretű?

Képernyője közepes nagyságú, 14” (körülbelül. 35 cm) átmérőjű. Hozza azt a stílus-és kinézetbeli megjelenést, amit elvárnánk egy Dell üzleti laptoptól: fekete színe tökéletesen beleillik a modern irodai környezetbe.

Mennyibe kerül?

Laptop vásárláskor pontos árat akkor lehet mondani, ha tudjuk, hogy pontosan milyen kiegészítőkkel szeretnénk a készüléket megvásárolni. Abban az esetben, ha i5-ös processzorral, 8 GB RAM-mal és 256 GB SSD-vel vásároljuk meg, használtan körülbelül 160.000 Ft-ra számíthatunk.

Vásárlói vélemények

Az egyik legnépszerűbb Dell laptop márka – de mit mondanak róla mások?

Sinkó Ádám véleménye vélemények

Én elsősorban számítógépezésre és az iskolai feladatok ellátására szerettem volna egy laptopot vásárolni. Tökéletesen megfelelő volt, köszönöm!

Somogyi Anikó véleménye vélemények

Hihetetlenül gyors, nem véletlen, hogy ezt a modellt ajánlotta nekünk a Használtlaptop.eu csapata.

Kovács Ádám véleménye vélemények

Egy olyan laptopot szerettünk volna venni, mely otthoni használatra többet nyújt, mint egy átlag gép. Sokkal jobb, mint az előző. Gyors indulás, hatékony használat.

Érdemes-e használtan megvásárolni?

Nagyon sokan úgy vélik, hogy használtan laptopot vásárolni az egyik lehetséges legnagyobb hiba lenne – hiszen, habár olcsóbban juthatunk a készülékhez, az hamar selejtre kerül majd, nem sokkal a garancia lejárta után.

Éppen ezért minimum 1 év garanciát nyújt a bevizsgált laptopokra, és számítógépekre a Hasznaltlaptop.eu csapata, mely csekély felár ellenében akár 2 évre is bővíthető. Minden egyes általunk árult laptop, notebook, PC és monitor alapos kivizsgáláson esik keresztül, mielőtt azt vásárlóink rendelkezésére bocsátanánk.

Termék adatlap

Tartalomhoz tartozó címkék: 2022

Kapcsolódó termékek

Dell Latitude 7480 felújított laptop garanciával i5-8GB-240SSD-FHD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i5-7300U 2,6Ghz (3,5Ghz Turbo / 3MB SmartCache)
RAM: 8GB DDR4 RAM  bővíthető 
SSD: 240GB M.2 SSD  bővíthető 
LCD: 14" | 1920 x 1080 | FULL HD | IPS
VGA: Intel® HD Graphics 620
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
Egyéb: Webkamera | Új akku
Garancia:2 év, háztól-házig
89.990 Ft 84.990 Ft (66.921 Ft + ÁFA)
-6%