A 20 legjobb laptop– így válassz 2021-ben!

A 20 legjobb laptop– így válassz 2021-ben!

A vásárláskor, akár már az üzlet, vagy webáruház kiválasztása előtt merül fel a nagyon is jogos kérdés: mégis mik a legjobb laptop márkák? Melyek azok, amelyekkel egészen biztos, hogy nem fogunk rosszul járni? Mik a legjobb gamer laptopok, vagy a legjobb laptopok munkára? Hiszen, senki nem szeretne egy olyan gépet vásárolni, ami pár héten belül tönkre fog menni, vagy ami teljesen alkalmatlan arra, hogy a feladatait ellássa.

Cikkünkben egy remek listát szerettünk volna írni arról, hogy melyek a legjobb, kereskedelemben kapható márkák, ezzel szeretnénk vásárlóinkat segíteni a helyes döntésben. Az egyes típusok nem egy "hivatalos sorrend" szerint követik egymást, hanem azt a 20 gépet szerettük volna megmutatni, ami szerintünk ár-érték arányban príma. Íme, lássuk a listát! A felsorolás azt a 20 laptopot mutatja be, melyek véleményünk szerint ár-érték arányban a legjobbak!

Dell Latitude 3350

A Dell LATITUDE 3350 szintén a Dell család tagja. Remek ár-érték arány, magas teljesítmény, elérhető árakon! Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

 

Hp ProBook 640 G1

A Hp laptopok közül az egyik legjobb lehetséges választás. Picit alacsonyabb áron nyújt kiváló teljesítményt, első osztályú, és egész egyszerűen príma. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Dell Latitude E6230

A Dell LATITUDE E6230 a Dell családból való. Remek ár-érték arány, alacsonyabb áron, príma minőségben! Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Fujitsu Lifebook T902

A listából természetesen nem hiányozhatnak a Fujitsu számítógépek! Nagyon igényes, állítható, a billentyűzetre is rámozdítható képernyővel. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Lenovo Thinkpad T540p

A Lenovo Thinkpad T540p rendkívül igényes, kompaktabb méretű laptop, mely hihetetlenül jó minőségű, hatalmas teljesítményt nyújt. Picit magasabb áron kapható, de bővíthető is, így a maximumot hozza!

Termék adatlap

Dell Latitude E5430

A Dell LATITUDE E5430 a Dell családból való. Remek ár-érték arány, középkategóriás áron, príma minőségben! Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Hp ProBook 640 G2

A Hp laptopok közül az egyik legjobb lehetséges választás. Középkategóriás áron elérhető kiváló teljesítmény, első osztályú, és egész egyszerűen príma. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Dell Vostro 2520

A Dell Vostro 2520 a Dell család tagja. Kiváló ár-érték arány, remek teljesítmény, elérhető árakon! Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.

Termék adatlap

Hp Elitebook 840 G2 laptop

A Hp laptopok között is príma, remek minőség. Középkategóriás áron elérhető teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Lenovo Thinkpad T530

A Lenovo családba tartozó T530 modell alapból erős gép közepes árkategória mellett, de egy kis bővítéssel egyenesen csodákra képes. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

Termék adatlap

Hp Zbook 15 G2 Workstation

A Hp laptopok családjába tartozik, remek minőség. Magas áron elérhető hatalmas teljesítmény, első osztályú, és egész egyszerűen príma, nincs hozzá fogható. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

HP ProBook 650 G1

A Hp laptopok családjába tartozik, remek minőség. Középkategóriás áron elérhető remek teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

Lenovo Thinkpad T550

A Lenovo családba tartozó T550 modell alapból erős gép picit magasabb árkategória mellett, de egy kis bővítéssel egyenesen csodákra képes. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

Termék adatlap

Hp Elitebook Folio 1040 G3

A Hp laptopok családjába tartozik, remek minőség. Magasabb áron elérhető remek teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap

HP Elitebook 8470p

A Hp laptopok családjába tartozik, remek minőség. Alacsonyabb áron elérhető teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is.  

Termék adatlap 

Hp Zbook 15 G2 Workstation

A Hp laptopok között is príma, remek minőség. Magasabb áron elérhető hatalmas teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

Termék adatlap

Lenovo Thinkpad T460

A Lenovo családba tartozó T460 modell alapból erős gép, de egy kis bővítéssel egyenesen csodákra képes. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

Termék adatlap

HP Elitebook 8460p

A Hp laptopok között is príma, remek minőség. Alacsonyabb áron elérhető teljesítmény, első osztályú. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

Termék adatlap

Lenovo Thinkpad T450

A Lenovo családba tartozó T450 modell alapból erős gép közepes árkategória mellett, de egy kis bővítéssel egyenesen csodákra képes. Bővíthető, igény szerint kapható több RAM-mal, SSD-vel is akár.  

 

 

Termék adatlap

Mi alapján érdemes választani?

Először azt érdemes átgondolnunk, hogy pontosan milyen célokra szeretnénk felhasználni az adott számítógépet. Pontosan minek kell annak megfelelnie? Ha közepes teljesítményű programokat akarunk használni, akkor bőven elegendő a kisebb teljesítmény is. Ha egy bivalyerős gépre van szükségünk, akkor érdemes a legerősebb SSD-vel, akár i7-es processzorral és 16 GB RAM-mal vásárolni.

Mi a legjobb laptop márka?

A legjobb laptop márkák a piacon egyértelműen a HP, Lenovo, Fujitsu, és Dell márkák. Ezek közül is melyik a legjobb? A kérdésre nehéz lenne válaszolni, ez leginkább a személyes igényeinktől függ. A Lenovo laptopok például nagyon masszívak, a fizikai, mechanikus hatásokat is remekül viselik. Ettől függetlenül kijelenthető, hogy mind a négy laptop márka kiváló. Ne is igazán a számítógép márkája legyen a döntő a vásárláskor, hanem annak teljesítményparaméterei.

Mi a legjobb gamer laptop?

A lejobb gamer laptopok tényleg mindenre felhasználhatók. Bivalyerős teljesítmény mellett gyakorlatilag nincs olyan számítógépes játék, ami ne futna el rajtuk könnyedén. Ez azért nem egy utolsó szempont! Hiszen, akár pár tized másodperces késés is hatalmas hátrányt jelenthet egy élő számítógépes meccs közben. A legjobb gamer laptopok kiválasztásakor érdemes olyan gépet vásárolni, mely HHD helyett SSD-t használ, és minél erősebb processzorral rendelkezik, lehetőleg minimum 8 GB RAM-mal.

Melyik a legjobb laptop munkára?

A munka talán a legfontosabb szempont a laptop vásárláskor. Hiszen, lehet, hogy valaki imád számítógépezni, vagy filmet nézni – a munkában nem hibázhatunk! Az, hogy melyik a legjobb laptop munkára, attól függ. Ha egyszerű adminisztratív feladatokat végzünk, akkor szinte teljesen mindegy, hogy melyiket fogjuk választani. Ha videó vágás, és renderelés a feladat, akkor érdemes jó mélyen a zsebünkbe nyúlni, a nagy teljesítmény miatt. Például a HP Zbook 15 hatalmas teljesítményt nyújt.

Melyik a legjobb mini laptop?

A mini laptopok előnye, hogy pici, kompakt méretűek – a mindennapi munkába menet, vagy utazáskor egy igen fontos szempont, hogy a nem kell egy súlyos készüléket cipelni. Ez márpedig igencsak előnyös, pláne, ha üzleti megbeszélésekre kell mennünk gyakran.

Melyik a legjobb Dell laptop?

A Dell márka nagyon híres, de közülük is melyik a legjobb? Hiszen, rengeteg Dell számítógép kapható a kereskedelemben. Mi személy szerint úgy gondoljuk, hogy a Dell Latitude E6230 és a Dell Latitude E5250 számítanak igazán prímának ár-érték arányban. Ha kicsit bővítjük őket, akkor pedig igazán remek minőséget képviselnek.

Megéri használtan vásárolni gépet?

Mi egy használtlaptop kereskedés vagyunk. Sokszor merül fel vásárlóinkban az a kérdés, hogy vajon megéri-e használtan vásárolni gépet. Nos, a válasz az, hogy mindenképp! Hiszen egy használt laptop ugyanazt a teljesítményt nyújtja. Az egyik legnagyobb hamis sztereotípia, hogy ezek a gépek gyakorlatilag használhatatlan hulladék minőséget jelentenek. A mi áruházunk például minden használtan vett PC-re minimum 1 év garanciát nyújt, amely 2 évre is kiterjeszthető. Nem gondolhatjuk komolyan, hogy átverés lehet a használt laptop vásárlás, ha a kereskedő akár 2 év garanciát is nyújt a termékre!

Ha szeretnél, akkor nyugodtan nézz szét webáruházunkban, ahol a legprímább minőséget kínáljuk. 25 év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mire van szüksége egy vásárlónak!

Használt laptopok - 2 év garancia - kedvező árak!
Tartalomhoz tartozó címkék: 2021