Melyek egy használt i7 számítógép előnyei?

Melyek egy használt i7 számítógép előnyei?

 

Cikkünkben bemutatjuk, miért lehet jó döntés egy használt i7 számítógép beszerzése, illetve hogy mire érdemes figyelni a konkrét modell kiválasztásakor. 

Sokan úgy gondolják, hogy a használt PC-k piaca csak idejétmúlt, kisebb teljesítménnyel bíró készülékekből áll, ez viszont hatalmas tévedés, hiszen ma már számtalan típus és modell képviselteti magát ebben a kategóriában. 

Miért jó döntés használt PC-t vásárolni?

Számítógép vásárlását megelőzően sokan még mindig ragaszkodnak az új termékekhez, ma már viszont léteznek olyan megbízható források, ahonnan mindenféle kockázat nélkül, kedvező áron vásárolhatunk használt laptopot, PC-t, vagy akár monitort is. 

A weboldalunkon elérhető használt számítógépek között kizárólag olyan elismert gyártók termékeivel találkozhatunk, mint például a Dell, a Lenovo, vagy a HP. Az itt megtalálható PC-k alapvető velejárója a 2 éves garancia, így amiatt sem kell aggódnunk, hogy nem lesz hová fordulnunk, ha a megvásárolt termék esetlegesen meghibásodik. 

A jó ár-érték arány mellett egyértelmű előnynek számít még az is, hogy a vásárlásunk által mi is hozzájárulhatunk az elektronikai hulladékok csökkentéséhez, támogatva ezzel környezetünk és bolygónk védelmét. 

Azt sem érdemes elfeledni, hogy bár ezeket a készülékeket korábban ugyan már használták, a folyamatos működésnek köszönhetően már bizonyították stabilitásukat és megbízhatóságukat, hiszen ezalatt az időszak alatt már fény derült volna az esetleges hibákra. Sokan gondolják úgy, hogy a teljesen új PC megbízhatóbb választás, ennek viszont sokszor pont az ellentéte igaz. 

 

Milyen használt i7 számítógép mellett döntsünk?

Amennyiben feltett szándékunk, hogy i7-es processzorral rendelkező számítógépet vásároljunk, kimondottan érdemes lehet szétnézni a használt készülékek piacán is. Ezek a termékek ugyanis ugyanazt a teljesítményt biztosítják, mint a boltok polcain megtalálható verziók, az áruk viszont jóval barátságosabbnak bizonyulhat. 

Az ideális számítógép kiválasztásához fontos átgondolnunk, hogy pontosan milyen felhasználási céljaink vannak, hiszen mást funkciókkal kell rendelkeznie egy gamer PC-nek, mint egy olyannak, amit csak hétköznapi tevékenységekre vennénk igénybe, mint például a levelezés vagy az internetezés. 

Ha egy olyan teljesítménycentrikus gépet keresünk, amely akár professzionális munkára is alkalmas, a Dell Precision Tower 3420 kiváló választás lehet. Ez a számítógép ugyanis az i7-es processzor mellett 32 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel, valamint AMD grafikus kártyával rendelkezik. Ezek mellett a tulajdonságok mellett kétség sem férhet ahhoz, hogy biztosított lesz a komoly teljesítmény, valamint ezzel együtt a megbízhatóság is. A 2 éves garanciának hála pedig az esetleges meghibásodások miatt sem kell, hogy fájjon a fejünk. 

 

Mennyibe kerül egy használt PC?

Miután megismerkedtünk a felújított számítógépek vitathatatlan előnyeivel, felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mennyibe is kerülhet ténylegesen egy ilyen készülék? 

Konkrét árat erre azonban nehéz megmondani, hiszen ez több olyan tényezőtől is függ, mint a PC funkciói, teljesítménye, illetve az, hogy milyen idős készülékről beszélünk. Érdemes lehet részleteiben is megvizsgálni a kínálatunkban megtalálható termékeket, és összehasonlítani a szimpatikus készülékek árát az új modellekével. 

 

Amennyiben a weboldalunkon elérhető termékekkel kapcsolatban kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük keressen minket megadott elérhetőségeinken

Tartalomhoz tartozó címkék: 2024

Kapcsolódó termékek

Dell Precision 3420 felújított számítógép garanciával i7-32GB-256SSD-1TB-AMD

Gyors szállítás, garancia, 28 nap kipróbálásra, ingyenes visszaküldéssel!

CPU: Intel® Core™ i7-7700 3,6Ghz (4,2GHz Turbo / 8MB SmartCache)
RAM: 32GB DDR4 RAM   változtatható 
SSD: 256GB NVMe SSD + 1TB HDD  változtatható 
VGA: AMD FirePro W4100
ODD: nincs
OS: Windows 10 Professional (telepítve)
Garancia:2 év, háztól-házig
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)